Artikelen

Advocaat -medewerker

Untitled_1.7.1

Jij bent een goede advocaat, maar toch twijfel je weleens of je bij het juiste kantoor werkt. Zit je nog op de juiste plek? Krijg je voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid? Waar word je gelukkig van en wat zoek jij in je werk als advocaat? Maar vooral: ben je de advocaat die je altijd al hebt willen zijn? Vragen waarop je bij Spee & Bijl een antwoord krijgt.

 

Over Spee & Bijl
Bij ons vind je namelijk best of both worlds. Wij behandelen mooie zaken en doen grote deals, maar genieten ook nog van de voordelen van een klein kantoor. Hier krijg je verantwoordelijkheden waar je elders nog jaren op zou moeten wachten. Wij noemen dat ownership, maar vrij vertaald ben je een belangrijke schakel van kantoor. Je gaat zelf bij cliënten langs en krijgt als je dat wilt de mogelijkheid om je eigen praktijk op/uit te bouwen. Ons team bestaat uit jonge mensen die net als jij ambitieus zijn, maar snappen dat dit niet ten koste hoeft te gaan van de goede sfeer. Ons prachtige kantoor in Amsterdam Oud-Zuid is het toneel waar wij werken aan zowel de doelstellingen van onze cliënten als die van onszelf.

 

Onze plannen met jou

Waar wij ons ook in onderscheiden van de grote kantoren? We vragen je bijna nooit om in de avonden en weekenden te werken en zien erop toe dat je al je vakantiedagen en hier en daar een extra dag opmaakt. Beloofd. Naast een goed basissalaris bieden wij een riante bonusregeling die mede gerelateerd is aan de omzet die je behaalt. Wel zo eerlijk toch? Oja, we hebben geen systeemplafonds. Die passen niet bij ons. Ons plan met jou? Je laten excelleren waar jij dat kan. Met je samenwerken aan de groei en bloei van ons (en straks ook jouw) kantoor, en ervoor zorgen dat je ook in je privéleven een geweldige tijd hebt. Althans, dat laatste moet je zelf doen maar wij geven je er de ruimte voor.

 

Wie ben jij?
• Je bent advocaat-medewerker.
• Ervaring met vastgoed, duurzaamheid of contracten is een pré.

• Je bent communicatief sterk, zelden sacherijnig en beschikt over een winnaarsmentaliteit.

 

Solliciteren of meer weten?
Overstappen van kantoor is een grote stap, dat weten wij uit eigen ervaring. Daarom denken we graag met je mee en zullen we je eerlijk adviseren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende en discrete kennismaking.

 

Weet je al zeker dat je bij ons wilt komen werken? Dat is nog leuker om te horen. Stuur in dat geval je cv naar bijl@spee-bijl.com en spee@spee-bijl.com. Dan nemen wij contact met je op.